Verzorgd wonen in de Elsresidentie

Verzorgd wonen in woonzorgcentrum Elsresidentie betekent zelfstandig wonen met een beetje extra steun. Waar nodig wordt u geholpen door onze verzorgers, maar ook door familie of vrienden om de beste combinatie van wonen en zorg te kunnen garanderen. Door onze 24-uurs zorg komt u niets tekort, zoals het hoort in een van de beste zorgcentra van Zuid-Limburg. Op het gebied van verzorging en uw gezondheid kan alles worden geregeld. Van Fysiotherapie tot kapper! De Elsresidentie is er speciaal voor mensen met dementie. Wij combineren de beste zorg en wonen in een huiselijke en gezellige omgeving.

Samenwerking Zorg Groep Beek en andere lokale partners

In 2012 ontving Zorg Groep Beek van Elsevier een top 10 notering “beste thuiszorg van Nederland”. Door een intensieve samenwerking met Zorg Groep Beek en lokale partners kan er een totaalpakket aan verzorging worden aangeboden. Mede door dit totaalpakket en de intensieve samenwerking met Zorg Groep Beek kan Elsresidentie zich rekenen tot de beste zorgcentra, al dan niet het beste woonzorgcentrum in Limburg.

De bewoners van de Elresidentie staan centraal en daarom is niets te gek. Alle zorg wordt op maat aangeboden, precies naar wens van onze bewoners. In onze missie vindt u dit ook terug. Wij willen als vooruitstrevend zorgcentrum in Limburg een belangrijke bijdrage leveren aan zorgbehoevenden in de regio Sittard en Margraten.

Kenmerken verzorgd wonen in de Elsresidentie:

  • Familie of vrienden mogen u altijd bezoeken
  • Alles binnen handbereik
  • Sfeervolle ruime appartementen
  • Genoeg activiteiten, dus altijd wat te doen
  • Verzorgd
  • Genieten van rust en natuur op ons terras

Wilt u meer weten over verzorgd wonen voor dementerende ouderen in de Elsresidentie?

Bekijk dan de brochure van onze woningen of neem contact met ons op!

adminVerzorgd Wonen