phone
Margraten (+31) 043 - 71 150 92 Sittard (+31) 046 - 46 000 40
mailinfo@zorggroep-beek.nl

Sittard

Elsresidentie in Sittard

"Onze visie op zorg? Ervoor zorgen dat mensen goed verzorgd worden en ze een goede oude dag hebben.”

De Zorginstelling Elsresidentie in Sittard is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven, structuur, begeleiding en persoonsgerichte zorg nodig hebben.

Bij de Elsresidentie moeten onze bewoners kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich bij ons thuis voelen. De zorg wordt daarom aangepast op de wensen en behoeften van de bewoner. Ligt iemand in de ochtend graag langer in bed? Dan is lekker uitslapen gewoon mogelijk. Nog even de pyjama aanhouden en pas later douchen? Ook dat kan. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Heeft u interesse? Vraag dan meer informatie aan. Als er nog geen noodzaak is om te verhuizen adviseren wij toch om al een inschrijving te doen bij de Elsresidentie. Hiermee kunnen wij u tussentijds benaderen en informeren over beschikbare kamers en eventueel ook voorrang geven indien het noodzakelijk wordt.

Familieleden over Elsresidentie

"Elsresidentie is absoluut niet te vergelijken met een normaal verpleeghuis Sittard. Er heerst rust, veel aandacht voor de cliënten, gezelligheid en een open vriendelijk huis. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Bij binnenkomst in de Elsresidentie krijg je een warm ontvangst."

''Een kleinschalige, huiselijke omgeving voor mijn familielid, met een persoonlijke benadering door de medewerkers. Hier ga je niet verloren. De ideale driehoek cliënt-personeel-familie met héél korte lijnen!''

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een hoge cliënttevredenheid

Proef de sfeer van onze locatie

De luxe suites zijn voorzien van een moderne en praktische badkamer, keuken met koelkast, kleine kookgelegenheid en niet te vergeten een uitgebreid zorg alarmsysteem. Vanzelfsprekend is de Elsresidentie rolstoeltoegankelijk. In een aantal appartementen is het ook mogelijk om met de partner in te trekken. De appartementen kunnen overigens naar eigen smaak worden ingericht.

De stad Sittard is het centrum van de Westelijke Mijnstreek en is het er goed vertoeven. Er zijn verschillende monumenten en musea te vinden. Binnen 5 minuten loopafstand bent u op de markt om lekker een kopje koffie te drinken.

Virtuele rondleiding binnenzijde

Virtuele rondleiding buitenzijde

Onze voorzieningen

Er is een algemene woonkamer en eetkamer met besloten tuin waar iedereen kan verblijven, samen eet en individueel of in groepsverband begeleidt wordt. In de zomer kunt u genieten van ons mooie terras en lekker buiten vertoeven. Regelmatig neemt een van onze personeelsleden een trouwe viervoeter mee. Bewoners kunnen zelf kiezen of zij met deze activiteiten mee willen doen. Even geen zin? Dan kunnen zij zich ook terugtrekken in hun eigen rustige appartement.

 • Muziek en concerten
 • Kapper
 • Pedicure
 • Geheugenspellen
 • Huisarts
 • Specialist ouderengeneeskunde
 • Fysiotherapie
 • Tandarts
 • Beweging, zoals tuinieren en andere buitenactiviteiten
   

Meer informatie