fbpx

Verpleeghuis
voor dementie
in Limburg

In Limburg zijn er vele soorten verpleeghuizen. Van modern tot oud en van groot tot klein.  Maar welk verpleeghuis in Limburg past het beste bij u? Elsresidentie is een verpleeghuis speciaal voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementieAls u veel waarde hecht aan persoonlijke zorg in een kleinschalige setting, dan is Elsresidentie in Sittard of Margraten zeer geschikt.

De verzorging is in goede handen door een samenwerking met lokale zorgpartners. Daarom zijn alle manieren van zorg op maat mogelijk. Mogelijkheden zijn o.a. 24-uurs zorg, kapper, eetservice en eventuele dagjes uit. Onze hoogwaardige en persoonlijke zorg wordt aangeboden door Zorg Groep Beek. Door deze intensieve samenwerking bent u altijd verzekerd van de beste zorg.  

‘Alles wat we doen, doen we met zorg.’

Dementie opname verpleeghuis nieuwe stijl

De Elsresidentie is een nieuwe generatie dementie verpleeghuis in Limburg, met twee locaties in Sittard en Margraten. De Elsresidentie, voor mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie, is een verlengde van thuis. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Daarom passen wij de zorg aan op de wensen en behoeften van de bewoner. Een handje meehelpen in de keuken, uitslapen, later douchen en wat langer de pyjama aanhouden? Dat is mogelijk in onze kleinschalige verpleeghuizen.

Beide locaties bestaan uit 16 appartementen, waarbij het bij sommige appartementen mogelijk is om als stel in te trekken (al dan niet met indicatie). De gezellige en grote woonruimtes liggen op een centrale plek bij het stadspark in Sittard en in het glooiende landschap van Margraten. Een huis waar iemand zich meteen op zijn plek voelt en graag verblijft. Onze betrokken, professionele zorgmedewerkers zorgen ervoor dat de bewoners niets te kort komt. Zij worden ondersteund door een vast team van vrijwilligers die leuke activiteiten verzorgen en samen met bewoners een kopje koffie drinken.

De zorgkosten en huur zijn gescheiden. U betaalt bij ons de lage eigen bijdrage, en daarmee de laagste zorgkosten.

Familieleden over kleinschalig wonen bij Elsresidentie

Dit is een mooie vorm van kleinschalig wonen voor mensen met dementie waar ik weet dat mijn familie in goede handen is! Zowel de uitstekende zorg als de mooie accommodatie waar de mensen zich direct thuis voelen.

Elsresidentie is absoluut niet te vergelijken met een normaal verpleeghuis. Er heerst rust, veel aandacht voor de cliënten, gezellig en een open vriendelijk huis. Medewerkers zeer vriendelijk en gastvrij. Bij binnenkomst Elsresidentie krijg je een warm ontvangst.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots gemiddeld een 8.7.

Dementie verpleeghuizen in Margraten en Sittard

 Bent u benieuwd naar onze verpleeghuizen? Klik dan op één van onderstaande locaties voor meer informatie en een impressie of neem gerust contact met ons op.

Meer weten over onze verpleeghuizen in Limburg?

Wilt u meer weten over ons verpleeghuis nieuwe stijl in Limburg? Download dan de brochure hieronder of bekijk onze locaties Sittard of Margraten.