fbpx
Verpleeghuis Elsresidentie

Verpleeghuis in Limburg

In Limburg zijn er vele soorten verpleeghuizen. Van modern tot oud en van groot tot klein.  Maar welk verpleeghuis in Limburg past het beste bij u? Elsresidentie is een verpleeghuis speciaal voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementieAls u veel waarde hecht aan persoonlijke zorg in een kleinschalige setting, dan is Elsresidentie in Sittard of Margraten zeer geschikt.

Een verpleeghuis in nieuwe stijl

De Elsresidentie staat voor intensieve zorg, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. In ons verpleeghuis nieuwe stijl zijn cliënten in huis met dementie of andere vormen van Alzheimer. Door de kleinschalige en stijlvolle opzet van het verpleeghuis Elsresidentie wordt zorg op een zeer persoonlijke en adequate manier geboden. Ten slotte zijn veel vormen van verzorging mogelijk in ons verpleeghuis, ook met uw partner.

De zorg van Zorg Groep Beek

Onze hoogwaardige en persoonlijke zorg wordt aangeboden door Zorg Groep Beek. Door deze intensieve samenwerking bent u altijd verzekerd van de beste zorg. Een verblijf in ons verpleeghuis hoeft uiteraard niet altijd langdurige te zijn. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor tijdelijke zorg. 

‘Alles wat we doen, doen we met zorg.’

Wat kunt u verwachten van onze verpleeghuizen?

– Aanbod van verschillende diensten, zoals respijtzorg, persoonlijke verzorging en medische verzorging;
– 24-uurs verzorging;
–  Persoonlijke aandacht;
-Kleinschalig wonen;
-Maximale betrokkenheid;
-Deskundige begeleiders;
-Appartementen kunnen naar eigen smaak worden ingericht;
– Bezoek is uiteraard altijd welkom.

Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen?

Meer weten over onze verpleeghuizen in Limburg?

Wilt u meer weten over ons verpleeghuis nieuwe stijl in Limburg? Download dan de brochure hieronder of bekijk onze locaties Sittard of Margraten.

Verpleeghuis Limburg