phone
Margraten (+31) 043 - 71 150 92 Sittard (+31) 046 - 46 000 40
mailinfo@zorggroep-beek.nl

Over Michael en Hannelore

"Onze visie op zorg? Ervoor zorgen dat mensen goed verzorgd worden en ze een goede oude dag hebben."

Zorg Groep Beek is het initiatief van Michael en Hannelore Hamers-Roesink, een bevlogen echtpaar dat de zorg een ander gezicht wil geven. Hannelore heeft altijd in de zorg gewerkt en Michael komt uit de technische hoek. Ze vullen elkaar goed aan. Hannelore: ‘Ik vond dat mensen te weinig aandacht kregen.

We konden de tijd niet meer voor hen nemen terwijl daar wel behoefte aan was. Ik ben nog een tijd bewust overgestapt naar nachtdiensten omdat daar nog wel die ruimte was. Maar op een gegeven moment dacht ik toch echt: Dit kan ik zelf, ik wil mensen geven wat ze nodig hebben.’

In 2005 startten ze samen Zorg Groep Beek, in eerste instantie alleen een thuiszorgorganisatie.
Inmiddels werkt twee derde naar volle tevredenheid in de thuiszorg, en een derde in de Elsresidentie. De Elsresidentie ligt in Sittard, en werd in mei 2013 geopend. Eenendertig oktober 2018 werd de tweede Elsresidentie in Margraten geopend.

Niet voor niets is onze slogan dan ook;
‘Alles wat we doen, doen we met Zorg!’

Contact opnemen

Gevarieerd team van specialisten

Ons vaste team van vertrouwde gezichten die geselecteerd zijn om deze specifieke zorg te kunnen verlenen, regelt en organiseert alles voor de bewoners.
We zorgen er bewust voor dat er zo weinig mogelijk vreemde gezichten zijn om de prikkels tot een minimum te beperken. Dit doen we in nauwe samenwerking met familie en naasten. Tevens werken wij goed samen met de huisarts en andere specialisten om de gezondheid van de bewoners te bewaken.

Onze medewerkers over Elsresidentie:

"Elsresidentie is absoluut niet te vergelijken met een normaal verpleeghuis Sittard. Er heerst rust, veel aandacht voor de cliënten, gezelligheid en een open vriendelijk huis. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Bij binnenkomst in de Elsresidentie krijg je een warm ontvangst."

''Een kleinschalige, huiselijke omgeving voor mijn familielid, met een persoonlijke benadering door de medewerkers. Hier ga je niet verloren. De ideale driehoek cliënt-personeel-familie met héél korte lijnen!''