phone
Margraten (+31) 043 - 71 150 92 Sittard (+31) 046 - 46 000 40
mailinfo@zorggroep-beek.nl

Zorg Groep Beek – Elsresidentie doneren Qwiek up aan hospice Bronnerhof in Born

7 maart 2023

Wij zijn ruim 7 jaar geleden gestart met de Qwiek up in onze locatie Elsresidentie Sittard die dit jaar zijn 10-jarig lustrum viert. Door beelden te projecteren op een muur of plafond die aansluiten op de persoonlijke behoeften en wensen van een cliënt kan onder-of overprikkeling en daarmee diverse vormen van onbegrepen gedrag verminderd worden.
Deze wordt bij ons dan ook naar volle tevredenheid ingezet voor welzijn, hulp bij ongeremd gedrag, afleiding bij de ADL, mentaal activeren van oude herinneringen en zeker in een fase waarin onze cliënten bedlegerig of in een terminale fase zijn.

Na 7 jaar vonden wij het tijd om een nieuwe Qwiek up aan te schaffen.
Vanuit Zorg Groep Beek – Elsresidentie hebben wij besloten de Qwiek te doneren aan hospice Bronnerhof in Born. Hiermee hopen wij een bijdrage te kunnen leveren voor alle vrijwilligers, zorgprofessionals, familie en hun cliënten aan een nog mooiere belevingsgerichte zorg in de laatste fase van iemands leven.
Na overleg met Jos Kern van Qwiek was hij bereid om ons te assisteren in een overdracht van onze Qwiek naar hospice Bronnerhof in Born. Samen hebben wij een leerzame en mooie overdracht gegeven aan hospice Bronnerhof waar een enthousiast en warm team aan de slag gaat met onze donatie, de Qwiek Up.

Samen maken wij de zorg mooier, warmer en beter.

Geef en zorg voor elkaar!