fbpx

Zorgwoning in Sittard

Elsresidentie Sittard

De Elsresidentie in Sittard is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven, structuur, begeleiding en persoonsgerichte zorg nodig hebben.

Wonen in De Elsresidentie is niet als wonen in ieder ander verzorgingshuis. Bij Elsresidentie woont u namelijk zelfstandig, maar toch met zorg. Wij bieden een veilig thuis met alle flexibiliteit die gewenst wordt. Onze zorgwoningen bij Elsresidentie Sittard maken het allemaal mogelijk. In de Elsresidentie wordt zorg geleverd tot het einde. Dus ligt iemand in de ochtend graag langer in bed, dan is lekker uitslapen gewoon mogelijk. Nog even de pyjama aanhouden en pas later douchen? Ook dat kan. Familie en vrienden zijn altijd welkom. 

Heeft u interesse? Vraag dan meer informatie aan. Als er geen noodzaak is om te verhuizen adviseren wij toch om een inschrijving te doen bij de Elsresidentie. Hiermee kunnen wij u tussentijds benaderen en informeren over beschikbare kamers, maar ook voorrang geven als het noodzakelijk wordt.

Familieleden over Elsresidentie Sittard

De Elsresidentie is een voorbeeld voor hoe zorg voor dementerenden overal geregeld zou moeten zijn. Mooie woonomgeving, liefdevolle zorg en aandacht voor bewoners én hun familieleden.

Prachtige accommodatie waar de rust vanaf straalt. Het was een voorrecht dat mijn moeder hier de laatste jaren van haar leven heeft kunnen doorbrengen!

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een hoge cliënt tevredenheid.

Proef de sfeer van onze zorgwoningen in Sittard

De luxe suites zijn voorzien van een moderne en praktische badkamer, keuken met koelkast, kleine kookgelegenheid, en niet te vergeten een zorg alarmsysteem. Vanzelfsprekend is de Elsresidentie rolstoeltoegankelijk. In een aantal appartementen is het ook mogelijk om met de partner in te trekken. De appartementen in het verzorgingshuis kunnen overigens naar eigen smaak worden ingericht.

De stad Sittard is het centrum van de Westelijke Mijnstreek en is het er goed vertoeven. Hier zijn verschillende monumenten en musea te vinden. Daarnaast is de stad in het jaar 2000 uitgeroepen tot Groenste Stad van Nederland.

Klik op de foto om uit te vergroten. 

In de brochure vindt u een uitgebreide toelichting en de oppervlakte van iedere kamer.

Voorzieningen

Er is een algemene woonkamer en eetkamer met besloten tuin waar iedereen kan verblijven, samen eet en individueel of in groepsverband begeleidt wordt. In de zomer kunt u genieten van ons mooie terras, en lekker buiten vertoeven. Regelmatig neemt een van onze personeelsleden een trouwe viervoeter mee. Bewoners kunnen zelf kiezen of zij met deze activiteiten mee willen doen. Even geen zin? Dan kunnen zij zich ook terugtrekken in hun rustige appartement.

  • Muziek en concerten
  • Kapper
  • Pedicure
  • Geheugenspellen
  • Belevingsmodule; oude video’s en foto’s bekijken met de Qwiek.up
  • Huisarts
  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Fysiotherapie
  • Tandarts
  • Beweging, zoals tuinieren en andere buitenactiviteiten