fbpx

Zorgwoning in Margraten

Elsresidentie Margraten

De Elsresidentie in Margraten is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven, structuur, begeleiding en persoonsgerichte zorg nodig hebben.

Bij Elsresidentie heeft zorg geen einde. Onze bewoners moeten kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich bij ons thuis voelen. De zorg wordt daarom aangepast op de wensen en behoeften van de bewoner. Zij moeten kunnen leven zoals zij dat willen en gewend zijn. Dus ligt iemand in de ochtend graag langer in bed, dan is lekker uitslapen gewoon mogelijk. Nog even de pyjama aanhouden en pas later douchen? Ook dat kan. Familie en vrienden zijn altijd welkom. 

Heeft u interesse? Vraag dan meer informatie aan. Als er geen noodzaak is om te verhuizen adviseren wij toch om een inschrijving te doen bij de Elsresidentie. Hiermee kunnen wij u tussentijds benaderen en informeren over beschikbare kamers, maar ook voorrang geven als het noodzakelijk wordt.

Familieleden over Elsresidentie Margraten

Dit is een mooie vorm van kleinschalig wonen voor mensen met dementie waar ik weet dat mijn familie in goede handen is! Zowel de uitstekende zorg als de mooie accommodatie waar de mensen zich direct thuis voelen.

Elsresidentie is absoluut niet te vergelijken met een normaal verpleeghuis. Er heerst rust, veel aandacht voor de cliënten, gezellig en een open vriendelijk huis. Medewerkers zeer vriendelijk en gastvrij. Bij binnenkomst Elsresidentie krijg je een warm ontvangst.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een hoge cliënt tevredenheid.

Proef de sfeer van onze zorgwoningen

In een voormalige boerderij in het prachtige Margraten hebben wij zestien sfeervolle appartementen gerealiseerd. Bij de renovatie zijn de karakteristieke elementen van deze boerderij zoveel mogelijk behouden. Ook in de appartementen zijn deze bijzondere kenmerken nog terug te zien. Ieder appartement heeft eigen sanitaire voorzieningen, een kitchenette en domotica. In een 4-tal appartementen is het ook mogelijk om met de partner in te trekken. De appartementen kunnen overigens naar eigen smaak worden ingericht. 

Klik op de foto om uit te vergroten. 

In de brochure vindt u een uitgebreide toelichting en de oppervlakte van iedere kamer.

Voorzieningen

Er is een algemene woonkamer en eetkamer met besloten tuin waar iedereen kan verblijven, samen eet en individueel of in groepsverband begeleidt wordt. In de zomer kunt u genieten van ons mooie terras, en lekker buiten vertoeven. Regelmatig neemt een van onze personeelsleden een trouwe viervoeter mee. Bewoners kunnen zelf kiezen of zij met deze activiteiten mee willen doen. Even geen zin? Dan kunnen zij zich ook terugtrekken in hun rustige appartement.

  • Muziek en concerten
  • Kapper
  • Pedicure
  • Geheugenspellen
  • Belevingsmodule; oude video’s en foto’s bekijken met de Qwiek.up
  • Huisarts
  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Fysiotherapie
  • Tandarts
  • Beweging, zoals tuinieren en andere buitenactiviteiten