fbpx

Onze zorg

Een foto van een tevreden bejaarde man in een rolstoel, met een zuster ter assistentie.Volledige Dementie Zorg en begeleiding
Wij bieden in de Elsresidentie het volledige pakket aan dementie zorg, van huishoudelijke hulp tot en met intensieve verpleging door onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Door de kleinschalige en stijlvolle opzet van de Elsresidentie wordt zorg en dementie begeleiding op een zeer persoonlijke manier en naar wens geboden. Zo werken wij met een vast en ervaren team van personeel. Wij bieden u bovendien extra zorg en begeleiding voor dementie bovenop de zorg waarvoor u geïndiceerd bent. Ook ’s nachts staat verzorgend personeel voor u klaar. Met ons persoonlijk alarmeringssysteem is hulp altijd binnen handbereik. Hiermee verzekeren we u dat u de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die u verdient, 24 uur per dag.


Goed verzorgd door Zorg Groep Beek
De zorg wordt in ons huis verzorgd door Zorg Groep Beek. Deze Thuiszorg organisatie is AWBZ erkend en heeft een hoge kwaliteitsstandaard, ISO/HKZ gecertificeerd. Ook als u een indicatie heeft voor opname in een verzorgings- en/of verpleeg- huis, is wonen in de Elsresidentie juist heel goed mogelijk. De zorg en huishoudelijke verzorging wordt geleverd op basis van de aan de bewoner toegewezen zorgindicatie, en wordt afhankelijk daarvan betaald uit de Wlz / VPT / Zvw of WMO. U betaalt afhankelijk van de indicatie zelf een wettelijke eigen bijdrage over de geïndiceerde uren. De Eigen Bijdrage wordt inkomensafhankelijk vastgesteld door het CAK. U kunt de hoogte van uw eigen bijdrage berekenen op de website van het CAK.

Maakt u gebruik van een persoonsgebonden budget (PGB) of “extra” particuliere zorg, dan betaalt u de zorgkosten achteraf per periode. Deze zorgkosten worden dan berekend aan de hand van de vastgestelde NZA–tarieven maal het aantal geleverde zorguren. De Elsresidentie is niet intramuraal, oftewel zomaar een verpleeghuis. De Elsresidentie is verzorgd wonen, gescheiden wonen met zorg nieuwe stijl! Er worden huur en service kosten in rekening gebracht. De zorg en begeleiding van dementie wordt geleverd door een van de beste thuiszorgen van Nederland, die 24 uur aanwezig is in de Elsresidentie. Als bijkomend voordeel door onze extramurale aanpak bij de Elsresidentie, betaalt u bij ons een lage eigen bijdrage bij het CAK. In een regulier verpleeghuis geldt vaak de hoge eigen bijdrage en die is meestal honderden euro’s per maand duurder dan bij de Elsresidentie. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan dit in een regulier verpleeghuis zelfs oplopen tot een extra eigen bijdrage van vele honderden euro’s per maand! Bepaal uw eigen persoonlijke situatie op de website van het CAK. Bereken ook uw lage eigen bijdrage, en bereken ook het verschil bij een hoge eigen bijdrage. Hierdoor kunt u ook goed bepalen wat de uiteindelijke kosten en/of voordelen per maand voor u zijn.

De Elsresidentie, Alles wat we doen, doen we met Zorg! Bekijk onze brochure of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.