fbpx

Verpleeghuis voor dementie in Sittard en Margraten

Dementie opname verpleeghuis

De Elsresidentie is een nieuwe generatie verpleeghuis, met twee locaties in Sittard en Margraten. De Elsresidentie, voor mensen met Alzheimer en andere vormen van dementie, is een verlengde van thuis. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Daarom passen wij de zorg aan op de wensen en behoeften van de bewoner. Een handje meehelpen in de keuken, uitslapen, later douchen en wat langer de pyjama aanhouden? Dat is mogelijk in onze kleinschalige verpleeghuizen.

Beide locaties bestaan uit 16 appartementen, waarbij het bij sommige appartementen mogelijk is om als stel in te trekken (al dan niet met indicatie). De gezellige en grote woonruimtes liggen op een centrale plek bij het stadspark in Sittard en in het glooiende landschap van Margraten. Een huis waar iemand zich meteen op zijn plek voelt en graag verblijft. Onze betrokken, professionele zorgmedewerkers zorgen ervoor dat de bewoners niets te kort komt. Zij worden ondersteund door een vast team van vrijwilligers die leuke activiteiten verzorgen en samen met bewoners een kopje koffie drinken.

De zorgkosten en huur zijn gescheiden. U betaalt bij ons de lage eigen bijdrage, en daarmee de laagste zorgkosten.

Samenwerking lokale zorgpartners

De verzorging is in goede handen door een samenwerking met lokale zorgpartners. Daarom zijn alle manieren van zorg op maat mogelijk. Mogelijkheden zijn o.a. 24-uurs zorg, kapper, eetservice en eventuele dagjes uit. De lokale zorgpartner, Zorg Groep Beek, maakt dit allemaal mogelijk.

Verpleeghuis zorg

Een verpleeghuis voor dementerende ouderen

 Bent u benieuwd naar onze verpleeghuizen? Klik dan op één van onderstaande locaties voor meer informatie en een impressie of neem gerust contact met ons op.
Zorghotel Limburg

Verpleeghuis Margraten

Zorgsuite Sittard

Verpleeghuis Sittard