Privacy Statement

Elsresidentie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Contactgegevens: 
Elsresidentie
Kastanjelaan 3, 6131 KA Sittard
Wij zijn te bereiken via dit contactformulier 

De inhoud van deze website van Elsresidentie kan ten alle tijden gewijzigd worden. Wij proberen altijd de correcte informatie op de website te verschaffen maar het kan gebeuren dat deze informatie niet (meer) helemaal juist is. Daarom kunnen aan de informatie die op deze website staat geen rechten worden ontleend. Tevens is Elsresidentie niet aansprakelijk voor andere pagina’s waar wij op onze website naar verwijzen.

Persoonsgegevens worden op deze website verzameld wanneer u contact wenst te krijgen met Elsresidentie. Voor vacatures (medewerkers en vrijwilligers) en/of lid worden van onze nieuwsbrief wordt u doorverwezen naar de website van partnerorganisatie Zorg Groep Beek. Wanneer u lid wenst te worden van onze nieuwsbrief vragen wij u om een e-mailadres waar wij deze nieuwsbrief naar toe kunnen sturen. Dit e-mail adres wordt door partnerorganisatie Zorg Groep Beek beheerd in Mailchimp en wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd en wordt gebruikt om algemeen nieuws te verstrekken. Wanneer u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven via een link in de nieuwsbrief.

Tevens gebruikt Elsresidentie functionele, analytische en tracking cookies op deze website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Elsresidentie gebruikt onder andere cookies met een technische functionaliteit, dit zijn de functionele cookies. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Analytische cookies (Google Analytics) zijn de cookies die worden gebruikt om bezoekstatistieken te verzamelen. Door middel van deze cookies krijgen wij  inzicht in het gebruik van onze website. Deze cookies verzamelen informatie over de manier waarop bezoekers op onze website surfen, bijvoorbeeld welke pagina’s het meest worden bezocht en hoe lang, en welke links er worden aangeklikt. Zo weet Zorg Groep Beek de behoeften van de bezoekers en kunnen zij hier eventueel op in spelen. Zorg Groep Beek kan dus weten hoeveel mensen de website bezoeken, maar nooit wie. Deze informatie wordt 26 maanden opgeslagen door Google en automatisch verwijderd na deze periode. Met deze informatie is Zorg Groep Beek in staat om de website te optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we tracking cookies (Facebook Pixel en Google Adwords) die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. De informatie die de Facebook Pixel opslaat wordt alleen met Facebook gedeeld. Er zijn verder geen derde partijen die uw data kunnen inzien. Wij gebruiken de data van de Facebook Pixel om voor u relevante advertenties te tonen in uw Facebook tijdlijn. De gegevens die de Facebook Pixel opslaat worden bewaard totdat u uw account verwijdert. U kunt deze gegevens echter altijd inzien en verwijderen via Facebook zelf.

Tevens gebruiken wij Google Adwords, dit is het advertentieprogramma van Google waarmee we de advertenties in Google kunnen laten verschijnen in de lijst met “gesponsorde koppelingen” of “advertenties”. De toepassing van deze cookies voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens die Google Adwords verzamelt kunnen ten allen tijden worden ingezien en verwijderd via de advertentie instellingen van Google. Daarnaast kunt u hier ook aangeven dat de cookies van Google geen informatie meer over u verzamelen in de toekomst. Tevens heeft Elsresidentie een verwerkersovereenkomst met Google en is in Google geregistreerd dat deze informatie niet gebruikt mag worden voor andere doeleinden dan vermeld op deze website.

Alle door de bezoeker van deze website verstrekte gegevens aan Elsresidentie zullen als vertrouwelijk worden beschouwd en niet bekend worden gemaakt aan derden, tenzij dit bij wet wordt vereist. Deze gegevens worden nergens online opgeslagen maar komen meteen in de mailbox van Elsresidentie terecht, of bij partnerorganisatie Zorg Groep Beek (bij sollicitaties en opgave nieuwsbrief).

Uw persoonsgegevens worden één jaar bewaard (bij Facebook worden de gegevens onbeperkt bewaard en bij Google 26 maanden), tenzij u toestemming heeft gegeven om deze termijn te verlengen. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor degegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elsresidentie en heeft u het recht opgegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestandnaar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens indienen door het invullen van het contactformulier op onze website. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Elsresidentie wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Elsresidentie kan om uiteenlopende redenen veranderingen, aanvullingen of wijzigingen aanbrengen in haar Privacy statement.