fbpx

Het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.


Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
Wij houden u met maximaal 2 nieuwsbrieven per maand op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt
u zich op elk moment uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief of neem contact op met info@zorggroep-beek.nl. We zullen uw gegevens met
respect behandelen en delen deze niet met derden.

Volg ons op Facebook

Klik op het Facebook icoon om naar onze Facebook pagina te gaan.

Andere interessante onderwerpen

Kleinschalig wonen voor mensen met de ziekte van alzheimer, en andere vormen van dementie wordt steeds populairder. Maar wat houdt kleinschalig wonen eigenlijk in en welke voordelen biedt het?

www.elsresidentie.nl/kleinschalig-wonen/

Over verzorgd wonen bij Elsresidentie

www.elsresidentie.nl/verzorgd-wonen/

Zorgen voor een ander is mooi maar soms ook zwaar in fysieke en mentale zin. Het is belangrijk om ook af en toe zelf te kunnen afschakelen zodat u niet overbelast raakt, maar ook zelf tijd kunt besteden aan uw eigen gezinsleden, vrienden, werk en/of hobby’s.

www.elsresidentie.nl/respijtzorg-ondersteuning-voor-mantelzorgers/

Kwaliteit en transparantie is voor de Elsresidentie zeer belangrijk. Zorg Groep Beek, levert als kleinschalige thuiszorg aanbieder onze zorg op maat. Op de kwaliteitspagina van Zorg Groep Beek, kunt u alle documenten, zoals resultaten van cliënttevredenheidsonderzoeken, behaalde certificaten, alsmede jaarstukken en alle informatie met betrekking tot de cliëntenraad terug vinden.

www.zorggroep-beek.nl/kwaliteit