De Elsresidentie te Sittard is in 2013 opgestart, en inmiddels een begrip in gescheiden wonen met zorg. De doelgroep die wij momenteel huisvesten zijn cliënten met  dementie en andere vormen van Alzheimer. De cliënten en hun naasten zijn zeer tevreden, getuige ook onze rating op zorgkaartnederland, en de
exploitatie is succesvol en laat een goed track record zien. Wij werken nauw samen met BAAT accountants op dit vlak als ondersteunende partij.

Verder is Elsresidentie een sterk merk in de regio Zuid-Limburg.

Door het succes en vooral vraag in de markt is onze ambitie om goede en persoonlijke zorg te leveren in een kleinschalige woon-leef omgeving. Wij gaan daarom gecontroleerd groeien zonder onze ambities en zorgverleningsniveau los te laten. Concreet is ons tweede plan reeds vergevorderd, oftewel een woon-leef omgeving realiseren in Margraten. Hierbij werken wij samen met de beste thuiszorg in de regio, Zorg Groep Beek.

Bent u geïnteresseerd om te investeren in een deugdelijke en bewezen exploitatie in de zorg, oftewel investeren in een verpleeghuis nieuwe stijl in Limburg, neem dan contact met ons op.

Wij bieden een solide investering in een groeiende markt. Wij staan open voor investering inzake de inrichting, werkkapitaal voor de organisatie, en eventueel voor investeren in panden en het verbouwen hiervan. Tenslotte zijn we nu gewend om een huurconstructie aan te gaan met een verhurende partij, maar staan open voor
eigen financiële middelen om te kopen/verbouwen.

Namens de directie bedanken wij ons voor uw interesse!

Vriendelijke groet,

Michael en Hannelore Hamers-Roesink

 

adminInvesteren in de Elsresidentie