phone+31(0)46 - 26 00 113
mailinfo@zorggroep-beek.nl

Margraten

Elsresidentie in Margraten

"Onze visie op zorg? Ervoor zorgen dat mensen goed verzorgd worden en ze een goede oude dag hebben.”

De Elsresidentie in Margraten is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven, structuur, begeleiding en persoonsgerichte zorg nodig hebben.

Bij de Elsresidentie kunnen onze bewoners leven zoals zij dat gewend zijn. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich bij ons thuis voelen. De zorg wordt daarom aangepast op de wensen en behoeften van de bewoner. Ligt iemand in de ochtend graag langer in bed, dan is lekker uitslapen gewoon mogelijk. Nog even de pyjama aanhouden en pas later douchen? Ook dat kan. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Heeft u interesse? Vraag dan meer informatie aan. Als er nog geen noodzaak is om te verhuizen adviseren wij toch om al een inschrijving te doen bij de Elsresidentie. Hiermee kunnen wij u tussentijds benaderen en informeren over beschikbare kamers en eventueel ook voorrang geven als het noodzakelijk wordt.

Familieleden over Elsresidentie

"Ik ben heel trots dat ik hier mag werken, voornamelijk door de betrokkenheid van iedereen. Ook de prettige reacties van de cliënten zowel uit de Elsresidentie als in de wijk zijn erg waardevol."

"Iedere kleine waardering, aai over je hoofd of een lach, dat vind ik heel belangrijk en maakt mijn werk mooi. Ik vind het heel fijn dat ik deel mag uitmaken van deze organisatie waarbij het belang van de cliënt altijd voorop staat."

Op zorgkaart Nederland scoren wij met trots een hoge cliënt tevredenheid

Proef de sfeer van onze locatie

In een voormalige boerderij in het prachtige Margraten hebben wij zestien sfeervolle appartementen gerealiseerd. Bij de renovatie zijn de karakteristieke elementen van deze boerderij zoveel mogelijk behouden. Ook in de appartementen zijn deze bijzondere kenmerken nog terug te zien. Ieder appartement heeft eigen sanitaire voorzieningen, een kitchenette en domotica. In een 4-tal appartementen is het ook mogelijk om met de partner in te trekken. De appartementen kunnen overigens naar eigen smaak worden ingericht. Op zeer korte loopafstand van onze locatie is het dorpscentrum van Margraten te vinden met winkels en horeca gelegenheden.

Virtuele rondleiding binnenzijde

Virtuele rondleiding buitenzijde

Onze voorzieningen

Er is een algemene woonkamer en eetkamer met besloten tuin waar iedereen kan verblijven, samen eet en individueel of in groepsverband begeleid wordt. In de zomer kunt u genieten van ons mooie terras en lekker buiten vertoeven. Regelmatig neemt een van onze personeelsleden een trouwe viervoeter mee. Bewoners kunnen zelf kiezen of zij met deze activiteiten mee willen doen. Even geen zin? Dan kunnen zij zich ook terugtrekken in hun eigen rustige appartement.

 • Muziek en concerten
 • Kapper
 • Pedicure
 • Geheugenspellen
 • Huisarts
 • Specialist ouderengeneeskunde
 • Fysiotherapie
 • Tandarts
 • Beweging, zoals tuinieren en andere buitenactiviteiten
   

Vraag meer informatie aan