De voorkant en ingang van het zorghotel Elsresidentie.

Elsresidentie biedt u een sfeervolle en kleinschalige woonomgeving
Hier kan men op een waardige wijze oud worden met alle noodzakelijke Zorg en hulp voorhanden. Stijlvol Wonen, verantwoorde Zorg met een Persoonlijke & Betrokken bejegening zijn onze kernbegrippen. Verzorgd wonen noemen we dat! In een comfortabele en stijlvolle omgeving in het prachtige stadspark van Sittard, of het glooiende landschap van Margraten, bevinden zich zestien comfortabele appartementen.

Appartementen
Alle appartementen zijn voorzien van vele faciliteiten en bieden gegarandeerd optimale privacy, veiligheid en uitstekende zorg binnen handbereik! Elk appartement beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De inrichting van het appartement wordt door de bewoner zelf bepaald. Er zijn ook een aantal appartementen beschikbaar voor U en uw partner.

Woonlagen
De woonlagen zijn met een lift en/of trap bereikbaar. Op de begane grond is een algemene ruimte gecreëerd. Deze huiselijk en warm ingerichte woonkamer fungeert als plek waar het rustig toeven is. Hier worden gezamenlijk de maaltijden genuttigd, vinden activiteiten plaats, en kunnen onze bewoners zich samen met hun familieleden onderhouden onder het genot van een kopje koffie. Indien u meer privacy wenst, dan kunt u zich natuurlijk terug trekken in uw appartement. De woonkamer vindt aansluiting aan een mooie binnentuin.

elsresidentie-margraten-3Service en dienstverlening zijn bij ons standaard van hoog niveau!
Onze bewoners huren bij ons een appartement met aparte Zorg op maat. Daarnaast zijn er diensten zoals gas, licht en water, maar ook schoonmaak, ontbijt, lunch, diner, het wassen van het linnengoed en het gebruik van de algemene ruimte.
Voor extra diensten, zoals begeleiding bij uitstapjes, het reinigen van kleding, extra lichamelijke verzorging (kapper, pedicure, etc.) kunnen aparte afspraken gemaakt worden en modulair naar behoefte ingevuld worden.

Kosten
De Elsresidentie is niet intramuraal, oftewel zomaar een verpleeghuis. De Elsresidentie is verzorgd wonen, gescheiden wonen met zorg nieuwe stijl! Er worden huur en service kosten in rekening gebracht. De zorg kosten worden afhankelijk van uw indicatie vergoed vanuit de Wlz / VPT / Zvw / WMO / PGB. Particuliere ” extra” zorg is natuurlijk ook mogelijk, en de zorg wordt geleverd door een van de beste thuiszorgen van Nederland, die 24 uur aanwezig is in de Elsresidentie. Als bijkomend voordeel door onze extramurale aanpak bij de Elsresidentie, betaald u bij ons een lage eigen bijdrage bij het CAK. In een regulier verpleeghuis geldt vaak de hoge eigen bijdrage en die is meestal vele honderden euro’s per maand duurder dan bij de Elsresidentie.

Bepaal uw eigen persoonlijke situatie op de website van het CAK. Bereken ook uw lage eigen bijdrage, en bereken ook het verschil bij een hoge eigen bijdrage. Hierdoor kunt u ook goed bepalen wat de uiteindelijke kosten en/of voordelen per maand voor u zijn.

Elsresidentie
De Elsresidentie is bij uitstek bedoeld voor mensen met de ziekte van alzheimer, en andere vormen van dementie, en afhankelijk zijn van medische en/of persoonlijke verzorging. De Elsresidentie werkt nauw samen met de thuiszorgorganisatie Zorg Groep Beek. Deze AWBZ en ISO/HKZ erkende Thuiszorg, biedt u hoogwaardige en kwalitatieve zorg met een team van ervaren en deskundige begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen. Zij bieden u de zekerheid dat aandacht, hulp en zorg, 24 uur per dag geboden kan worden!

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op!

 

 

adminBewoner informatie