De Elsresidentie is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor dementerende senioren, die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben.

Vooral in situaties waarin de zorgvraag niet planbaar is, en veilig thuis wonen niet meer mogelijk is, worden bewoners bij ons met alle persoonlijke zorg en aandacht omringd.
De missie van de Elsresidentie is dan ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden in de regio Sittard, Margraten en omstreken voor mensen met alzheimer, en andere vormen van dementie.Zorg Groep Beek verzekerd u van de beste zorg in de Elsresidentie. Zorg Groep Beek is een betrouwbare en interessante organisatie die zeer betrokken is bij zijn personeel met een persoonlijke en directe aanpak. Eind 2012 kreeg zij nog een top 10 notering als beste thuiszorg van Nederland.

De Elsresidentie en Zorg Groep Beek, verzorgen uw nieuwe thuis.

Wij zoeken vrijwilligers voor kleinschalig wonen in Sittard en Margraten

Functiebeschrijving;

Als vrijwilliger, gastvrouw/heer begeleidt en ondersteunt U onze cliënten in en om de Elsresidentie. Sommige cliënten eten en drinken zelf, anderen helpt U daarbij. U geeft cliënten persoonlijke aandacht d.m.v. een praatje, leest de krant of een verhaal voor. Verder neemt u gezamenlijk deel aan activiteiten. U creëert vooral een gezellige huiselijk sfeer waarin men zich geborgen en verzorgd voelt.

Functie vaardigheden;
U heeft affiniteit met kwetsbare ouderen. U kunt zich inleven in hun belevingswereld. U bent geduldig en heeft een rustige benadering. U bent communicatief, sociaal, en kunt goed samenwerken met zorgmedewerkers en andere vrijwilligers. U kunt een gezellige huiselijke sfeer creëren.

Wij zoeken vooral mensen die hart hebben voor de zorg, en hun cliënten! Meer informatie is ook te vinden op onze website. Spreekt U dit aan, en wilt U meer weten hierover, neem dan per E-mail of telefonisch met mij op, alvast bedankt!

Hartelijke groet, Hannelore Hamers-Roesink.

Email: info@elsresidentie.nl
Tel:     046 – 26 001 13

 

adminVrijwilliger